Hinnat ja laskutusperiaate

Mitä valokuvaaminen sitten maksaa?
Riippuu tietenkin kuvattavien määrästä, sijainnista ja aikataulusta.

Mulla on kuitenkin ”peruspaketti”: 80 euroa sisältäen alvin 24%.

Peruspaketti perustapauksessa menee näin: Sovimme ajan ja paikan kuvaukselle Turun tai Lahden alueella. Otamme noin puolen tunnin kuvaussession valitussa paikassa, kunnes olemme tyytyväisiä kuvavalikoimaan. Hinta on sama kuvattiinpa sinulle uusia profiilikuvia, tai lastasi tai lemmikkiäsi ja vaikka lapsia tai lemmikkejä olisi parikin. Sitten editoin kuvat parin päivän sisälle ja jos olet tyytyväinen tulokseen toimitan 1-10 kuvaa ja lähetän laskun. Jos et, niin katsotaan uusi aika uudelle kuvaukselle tai perutaan koko homma, sinä päätät.

Peruspaketti on räätälöitävissä isompaankin tarpeeseen jolloin hinta katsotaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, kerron avoimesti ajatukseni miten pystyisin palvelemaan juuri sinua ja mitä se kustantaa.

Toinen paketti on hääkuvauspaketti 800 euroa sisältäen alvin 24%, palveluun sisältyy vihkimispaikan kuvaus, potretit & juhlapaikan kuvat.

Huom työttömät työnhakijat! CV:tä ja esim. Linkedin-profiilia varten otan mahdollisuuksien mukaan kuvia veloituksetta. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

niko.niinivirta@gmail.com